Cautare

484 de rezultate pentru "moga tineret" (2.55 secunde)
Membrii organizatiei de tineret a PSD Cluj au impartit sambata, in municipiile din judet, 10.000 de plicuri portocalii continand mesaje critice la adresa Aliantei D.A., cateva plicuri fiind impartite si de liderul PSD, Mircea Geoana, la Cluj-Napoca.
Prezent la alegerile din organizatia de tineret a PD Dolj de la sfarsitul saptamanii trecute, senatorul Berceanu, presedinte al organizatiei judetene a PD, s-a aratat contrariat de eticheta aplicata de premierul Tariceanu alegerii in functia de presedinte al Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii a lui Corneliu Turianu.
Reportajul a aparut in anul 1986 intr-o publicatie pentru tineret - era de fapt un cotidian - singurul cotidian care aparea in acea vreme in Romania.
"Noi am avut si avem alegeri la organizatiile de tineret, de femei si de studenti si deocamdata asteptam sa se stabilizeze lucrurile aici.
Sambata, 15 aprilie, PD Mangalia organizeaza "Balul Iepurasului", la Discoteca "Why Not" din statiunea Neptun, la care sunt invitati atat membrii Organizatiei de Tineret a partidului, cat si cei "care vor sa fie cunoscuti si ce doresc sa se implice".
In consecinta, Mironescu a anuntat ca nu se pune problema sa accepte nici o eventuala functie de secretar de stat in Ministerul Transporturilor. Seria problemelor de partid a fost intregita de situatia creata prin dizolvarea organizatiei judetene de tineret a Partidului Democrat.
Structura Consiliului Judetean al Tinerilor Bihor este formata din membrii organizatiilor de tineret ale partidelor parlamentare, UDMR, PD, PNL, PSD si PRM, care si-au desemnat, fiecare, un numar de consilieri juniori egal cu mandatele obtinute de seniorii politici la alegerile din 2004.
Calculatorul STOP A zis ca noile aparate nu ar fi atractive pentru fumatorii inraiti, ci pentru tineret - pe care il confunda, probabil, cu indienii momiti pe vremuri de misionari cu margele si oglinjoare sclipitoare.
In perioada 7-10 septembrie, va fi organizata o intrunire a organizatiilor de femei la Constanta, iar intre 7 si 9 septembrie va avea loc la Bucuresti o intalnire a organizatiilor de tineret, la care vor participa si lideri ai seniorilor din conducerea centrala a partidului.
La editia din acest an au participat peste 60 de luptatori, la categoriile tineret si seniori. Numarul competitorilor reprezinta o crestere semnificativa fata de anul trecut, iar premiile au fost asigurate de primarul Ion Ovidiu Brailoiu si de societati comerciale din Eforie.
Intre 7 si 9 septembrie va avea loc la Bucuresti o intalnire a organizatiilor de tineret, la care vor participa si lideri ai seniorilor din conducerea centrala a partidului.
De altfel, Olteanu este una dintre persoanele cu care Stragea a colaborat in cadrul organizatiei de tineret a PNL. "Nu este momentul sa fac acum declaratii politice.
Organizatia de tineret a PSD este, potrivit lui Parvulescu, "rupta in doua". "O minoritate care este orientata catre socialismul european si o majoritate care este bulversata si oarecum oportunista", a sustinut el.
Asa ca ieri, la obisnuita conferinta de presa saptamanala, la care a fost secondat de presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PD Constanta, Mihai Bobe, a tinut sa prezinte "cu varf si indesat" concluziile trase dupa recent incheiata Scoala de Vara a tinerilor Democrati.
Biroul Permanent Central al Organizatiei de Tineret a PNL a decis sambata demiterea secretarului general al TNL pentru comportament neadecvat.
Pe primul loc sta Partidul Social Democrat, Organizatia de Tineret Craiova, cu 15 milioane de lei vechi, urmat de Partidul Actiunea Populara Dolj, cu 6,6 milioane de lei vechi, fosta Alianta pentru Romania Dolj, cu 5,9 milioane, Partidul Muncitoresc Roman Dolj, cu 4,6 milioane, Partidul Unitatii Nationale Romane Dolj, cu 4,1 milioane, fostul Partid National Crestin-Democrat Dolj, cu 3,6 milioane de lei, si Partidul Forta Democrata Dolj, cu 600.000 de lei vechi.
Atat Manta, cat si Romanescu fac parte din Comisia de invatamant, stiinta, tineret si sport. Ce spune Codul Muncii Art.
Eu nu cumpar lucruri din alea de tineret, ci doar ce imi trebuie mie pentru casa", a spus Maria Titirog, o pensionara de 68 de ani, din cartierul craiovean Brazda lui Novac.
Din pacate drepturile romanilor sint incalcate, iar CEDO nu intirzie sa ne sanctioneze statul”, ne-a declarat presedintele Organizatiei de Tineret a PD, Viorel Nicolae Trif.
Site-ul a fost creat si lansat de organizatia de tineret a PNL.
google-analytics.com